Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 18:28
Efter hastemøde: Sådan vil Premier League tackle baneinvasioner

Et hastemøde har ført til en række løsninger på de mange baneinvasioner.


Et stigende antal baneinvasioner har meldt sit indtog i Fodboldeuropa.

Det har fået Premier League til at holde et hastemøde, og det er der kommet en resolution ud af, som har til hensigt at bekæmpe baneinvasioner og mindske antallet af disse.

Det skriver Daily Mail.

Senest skete det i torsdagens kamp mellem Everton og Crystal Palace, hvor førstnævnte sikrede sig overlevelse efter en hæslig sæson.

På mødet er man blandt andet kommet frem til, at hver klub skal have et hold af hurtigtreagerende stewards, der har passende fodtøj på til anledningen. Deres eneste formål er at holde øje med, om tilskuere skulle betræde banen.

Derudover er klubberne blevet bedt om at identificere trusselsområder på stadion for at beskytte spillere og officials. Desuden skal der være klare planer og roller, når banen skal ryddes for fans.

Daily Mail skriver endvidere, at der vil blive holdt endnu et møde inden den nye sæson starter mellem klubberne i Premier League, FA og EFL for at bekæmpe problemet.

Der er lagt op til en hektisk sidste runde i Premier League, hvor både mesterskabet og den sidste nedrykningsplads bliver afgjort, og det kan muligvis føre til baneinvasioner. Men det forsøger Premier League altså nu at forberede sig på via ovennævnte planer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE