Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2022 13:56
Efter Haaland-signing: City vil byde på argentiner

Pep Guardiola øjner argentinsk midtbanespiller.


Manchester City bekræftede tirsdag, at de havde indgået en aftale med Dortmund om prisen på Erling Haaland. Det er derfor kun spørgsmål om tid, før han endelig kan blive præsenteret som ny Manchester City-spiller.

Han bliver dermed en ny tilføjelse til næste sæson, og det samme gør Julián Álvarez, som blev hentet i januarvinduet og forventes at blive indlemmet i truppen til den nye sæson.

Men Pep Guardiola ser ikke ud til at være færdig. Football Insider erfarer, at Manchester City forbereder et bud på den argentinske midtbanespiller, Enzo Fernandez, der til daglig spiller for River Plate. Det var også her de hentede Julián Álvarez. 

Det er efter sigende Pep Guardiolas plan at hente en erstatning for Fernandinho, der forlader klubben efter denne sæson, og her er 21-årige Enzo Fernandez et varmt navn på listen. 

Enzo Fernandez bliver set som et af de største talenter i Argentina og har tidligere været kædet sammen med flere europæiske storklubber.

Det meldes ikke, hvad det formentlig vil koste Manchester City, hvis de skal få River Plate til at sælge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE