Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter Gakpo: Liverpool vil hente endnu en spiller inden deadline

Af Morten Bruun Jørgensen
25.01.2023 Kl. 13:37
Liverpool er efter sigende ikke færdige på transfermarkedet.

Liverpool har indtil videre kun hentet Cody Gakpo i dette transfervindue, men det er muligt, at der kommer endnu en ny spiller til klubben i løbet af de kommende uge.

På den centrale midtbane er Liverpool løbet ind i store problemer denne sæson. Skader til blandt andre Naby Keïta og Arthur Melo har svækket bredden, mens Jordan Henderson og Fabinho ikke har været i stand til at finde tidligere tiders niveau.

LÆS OGSÅ: RB Leipzig afviser bud fra Premier League-klub

Derfor er det ifølge den store engelske avis Daily Mail en mulighed, at Liverpool lejer en midtbanespiller inden transfervinduets lukning i forsøget på at løse udfordringen.

Klubben kommer dog til at vente til sommer med at jagte Jude Bellingham og Matheus Nunes, som det også er blevet rapporteret tidligere.

Daily Mail skriver desuden, at Jürgen Klopp kigger mod europæiske topklubber som Paris Saint-Germain, Atlético Madrid og Juventus for at se, om der kan lejes en spiller til midtbanen.

LÆS OGSÅ: Weghorst var ikke nok: United jagter endnu en angriber

Sådan gjorde Liverpool også i sommerens transfervindue, hvor brasilianske Arthur Melo blev hentet i Juventus på en lejeaftale, men han blev skadet efter blot at have spillet 13 minutter i en Champions League-kamp.

Samtidig forlyder det også, at Liverpool forhandler med Nathaniel Phillips, som kan forlade klubben i løbet af de kommende dage, hvis der opstår en mulighed.

LÆS OGSÅ: Power Ranking: Sæsonens ti bedste spillere

Annonce