Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 13:14
Efter flere ugers forhandlinger: United er den "hotteste mulighed" for Inter-profil

Ivan Perisic skulle hælde mest til et skifte til Manchester United, melder FussBallTransfers torsdag.


Ivan Perisic havde på mange måder et storartet år og lejeophold i Bayern München, hvor han vandt mesterskabet, pokalturneringen og Champions League.

Det tyske storhold ønskede dog ikke at betale, hvad Inter krævede for et salg, så nu er den kroatiske kantspiller måske i stedet på vej til Old Trafford.

Han er længe blevet omtalt som et potentielt alternativ til Jadon Sancho, skulle jagten på den 20-årige gå i vasken, og noget tyder på, at Manchester United forbereder sig på det scenarie.

For skal man tro FussBallTransfers, så har The Red Devils været i forhandlinger med Perisic gennem flere uger. Kroaten skulle angiveligt have flere tilbud på hånden, blandt andet fra Paris Saint-Germain, men lige nu fremstår Manchester United som den "hotteste mulighed," skriver mediet.

Perisic bliver typisk brugt på venstrekanten, men er så god med begge ben, at han godt kan begå sig på den modsatte side af banen. Men med sine 31 år må kroaten næsten kun være en potentiel lappeløsning for Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED