AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 18:05
Efter en måned: Scholes er fortid hos Oldham Athletic

Paul Scholes har netop bekræftet, at han har forladt jobbet som manager hos klubben Oldham Athletic FC.


Den 11. februar blev Paul Scholes ansat hos Oldham Athletic som klubbens manager. 

Scholes har hele sit liv været fan af Oldham Athletic, hvorfor jobbet hos League Two-klubben blev anset som et drømmejob for den tidligere Manchester United-spiller. 

Nu er hans tid i klubben dog ovre. 

I en pressemeddelelse bekræfter englænderen, at han har valgt at forlade klubben. 

- Det er med stor ærgelse, at jeg har besluttet mig for at forlade klubben med øjeblikkelig virkning. Jeg havde håbet på i det mindste at kunne være i klubben i de 18 måneder, jeg skrev under på som manager af klubben, jeg har støttet og været fan af hele mit liv. 

- Fansene, spillerne, mine venner og familie har alle vidst, hvor stolt jeg har været over at tage denne rolle. 

- I den korte periode siden jeg blev ansat blev det uheldigvis tydeligt, at jeg ikke have muligheden for at operere, som jeg ønskede og var blevet fortalt før jeg tog rollen. 

- Jeg ønsker fansene, spillerne og staben - der alle har været fantastiske - alt det bedste for resten af sæsonen og vil fortsætte med at se og støtte klubben som fan, slutter Scholes.

I de seks kampe, som Scholes nåede at agere manager for Oldham, blev det blot til samlet tre point. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED