Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 09:03
Efter drømmestart: Pogba er klar til kontraktforhandlinger

Paul Pogba er efter sigende så småt klar til at forlænge sin kontrakt med Manchester United. Det skriver The Athletic.


Paul Pogba har under et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United.

Derfor er klubben meget opsatte på at få ham til at forlænge sin aftale, så han ikke forlader Old Trafford på en fri transfer næste sommer, hvor PSG og Real Madrid vil stå klar.

For en måned siden var der stille på franskmandens side af forhandlingsbordet, men nu er der godt nyt til Manchester United.

The Athletic erfarer, at der er fremskridt hos Paul Pogba, hvor Manchester United har fået indikationer på, at han så småt skulle være klar til at sætte sin underskrift på en ny kontrakt, såfremt de kan blive enige om vilkårene. 

Selv om der stadig er lang vej til en aftale, så er det positivt nyt for De Røde Djævle, at midtbanespilleren viser tegn på at indlede forhandlinger. 

Manchester United - og ikke mindst Paul Pogba - har fået en flot start på den nye sæson med tre sejre og en enkelt uafgjort i de første fire kampe, hvor franskmanden har leveret syv assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE