Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter ballade: Storklub vil hente Marcus Rashford

Af Emil Plovgaard
31.01.2024 Kl. 17:35

Paris Saint-Germains interesse for Marcus Rashford er blusset op på ny.

Det skriver iNews.

Den franske storklub har således tænkt sig at teste Rashfords engagement hos De Røde Djævle.

United har i øjeblikket ingen planer om at hente Rashford, der er et produkt af klubbens eget ungdomsakademi.

I fredags meldte Rashford sig syg til klubbens træning blot få timer efter, at han havde festet løs på en natklub i Belfast.

I den forgangne sommer forsøgte PSG sig også med at lokke Rashford væk fra Manchester United, men det lykkedes som bekendt ikke.

Selvom Rashford ikke står øverst på den franske klubs ønskeliste, så ventes det, at klubben vil vende tilbage med et nyt bud til sommer.

Det er blot tre måneder siden, at Rashford udviste en opførsel, der blev kaldt uacceptabel af klubbens manager, Erik ten Hag. Her tog han til fødselsdagsfest nogle timer efter, at klubben havde tabt 3-0 til de lokale rivaler fra Manchester City.

Mandag mødte Rashford sammen med sin agent op på klubbens træningsanlæg, Carrington, hvor der blev holdt et møde med klubbens fodbolddirektør, John Murtough.

Her er det formentlig blevet understreget, at lignende aktioner ikke skal gentage sig i den nærmeste fremtid.

I den forgangne sæson scorede Marcus Rashford 30 kasser for Manchester United, mens det i denne blot er blevet til fire mål for angriberen, der fik sin førsteholdsdebut for klubben i 2015.

Kort før jul købte den britiske multimilliardær Sir Jim Ratcliffe sig ind i klubben i kompagni med det verdensomspændende INEOS-firma, der ejer flere fodboldklubber på det europæiske kontinent.

Ratcliffe har fået ansvaret for den fodboldmæssige afdeling af klubben, og der ventes en større genopbygning af klubben.

Nicklas Bendtner er ikke i tvivl om, hvem der må være det store flopkøb i Manchester Uniteds historie. Læs mere her.

Læs flere nyheder om Manchester United her.

Annonce