Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 21:16
Efter afvisning: Arsenal hæver buddet med 115 millioner på Lyon-stjerne

Arsenal er desperate for at hente Lyons stjernefrø, Houssem Aouar, til klubben i dette transfervindue.


Arsenal vil hæve deres bud på Lyons midtbanespiller, Houssem Aouar, ret betydeligt. Det skriver Football London.
 
The Gunners' første bud på den 22-årige midtbanekreatør blev fredag afvist, da Jean-Michael Aulas tog Twitter i brug og gjorde en afvisning officiel.
 
Aouar er indlemmet i den Lyon-trup, som søndag møder Lorient i Ligue 1, ligesom præsident Aulas forsikrer hans fortsatte tilstedeværelse i den franske sotrklub.
 
- Hvad angår Houssem, så er Arsenal for langt fra hans værdi i deres bud, og vi regner med ham, når vi søndag møder Lorient, og når vi i denne sæson skal forsøge at kvalificere os til Champions League, siger Aulas.
 
Den udmelding vil Arsenal dog ikke finde sig i, og derfor har de besluttet at hæve buddet med 115 millioner pund. 
 
Dermed kommer buddet i alt til at lyde på 300 millioner kroner samt 75 millioner kroner i bonusser.
 
Lyon mener dog angiveligt, at Aouars værdi er noget højere end det fremsatte bud. 
 
Præsident Aulas har en lang historie i forhold til at forhandle med engelske klubber og var også i stand til at holde Arsenal hen, da franskmændene håbede på et bud i omegnen af 450 millioner kroner for Alexandre Lacazette.
 
Det finansielle morads, som de fleste fodboldklubber befinder sig i for tiden grundet COVID-19 kan dog slække lidt på priserne rundt omkring.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED