Af Michael Christiansen
15.09.2019 Kl. 14:59
Bournemouth tog søndag en flot sejr over Everton.

Søndag lagde Vitality Stadium græs til, da Everton og Bournemouth mødtes i en kamp mellem rækkens nummer otte og nummer 16.

Everton har fået en fornuftig start på Premier League med to sejre og en uafgjort og et enkelt nederlag. Bournemouth havde inden dagens kamp kun én sejr foruden en uafgjort at glæde sig over.

Det var imidlertid rækkens nummer 16, Bournemouth, der startede bedst. Efter 22 minutter bragte Callum Wilson nemlig hjemmeholdet foran. Kort før pausen blev det hele dog atter lige, da Dominic Calvert-Lewin udlignede.

Efter pausen tog The Cherries igen føringen. Denne gang var det kanten Ryan Fraser, som scorede. Fraser er på grund af sine gode præstationer for Bournemouth i søgelyset hos flere af de store engelske klubber.

Det skulle dog blive endnu bedre for de mange fremmødte fans. Efter 73 minutter lavede 27-årige Callum Wilson nemlig sit andet mål i kampen. 3-1 til Bournemouth. Det var Wilsons tredje sæsonmål.

Den flotte Bournemouth-føring holdt til slutfløjtet, og hjemmeholdet kan derfor tilføjer endnu en sejr til sæsonens regnskab.

Everton derimod kom lidt ned på den engelske jord igen.