AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 16:35
BEKRÆFTET: Edu er ny teknisk direktør i Arsenal

Tidligere spillere er i høj kurs som tekniske direktører. Peter Cech har netop fået samme stilling i Chelsea, og nu er den tidligere Arsenal-spiller Edu ligeledes præsenteret som ny teknisk direktør – blot hos The Gunners.


Edu er i dag blevet præsenteret som ny teknisk direktør i klubben, som han tidligere selv har spillet for – nemlig Arsenal.

Edu oplevede stor succes i Arsenal som spiller, hvor han tilbragte tre og et halvt år af sin karriere, inden han skiftede videre til Valencia.

Den 41-årige brasilianer var en del af ”The Invincibles”, der gik ubesejrede igennem Premier League i 2003-2004-sæsonen.

Arsenal håber med sikkerhed på, at Edus andet ophold i klubben kan blive lige så succesfuldt som det første.

Arsenal-chefen Raul Sanllehi er selvsagt glad for nyerhvelsen.

- Hans ankomst er meget vigtig i forhold til vores udvikling af den nye fodboldstruktur. Han vil arbejde tæt sammen med Unai Emery og førsteholdstrænerne, og han vil spille en central rolle i at lede vores visioner og sikre, at vi følger vores filiosofi, siger Sanllehi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED