AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 10:32
Echo erfarer: Sådan ser Liverpools transferplaner ud i øjeblikket

Paul Gorst fra Liverpool Echo gennemgår en række spillere, som forventes at forlade Anfield - og hvem der burde ryge den anden vej.


Transfervinduet har været åbent i snart en måned,  men Liverpool er endnu ikke for alvor stemplet ind.

Det er nu ikke ensbetydende med, at de nykronede Champions League-vindere kommer til at ligge på den lade side.

Paul Gorst fra lokalmediet Liverpool Echo gennemgår her, hvem der forventes at forlade klubben,  og hvem Jürgen Klopp & Co. har i kikkerten.

Hvem smutter?

Vi ved med sikkerhed, at Alberto Moreno og Daniel Sturridge forlader Liverpool,  da klubben selv bekræftede det sidste uge.

Fredag aften annoncerede The Reds så, at yderligere op til syv andre spillere kan følge dem i svingdøren,  men det drejer sig om en række talenter snarere end etablerede førsteholdsspillere.

Heriblandt forventes Bobby Adekanye at forlade klubben til fordel for Lazio, mens Harry Wilson får muligheden for at vise sig frem under klubbens pre-season,  inden Jürgen Klopp træffer en beslutning om hans fremtid.

Marko Grujics fremtid er endnu usikker, men der er masser interesse i midtbanespilleren fra en række Bundesliga-kubber -  heriblandt Hertha Berlin, hvor han tilbragte sidste sæson på lån.

Simon Mignolet har måttet se sin spilletid begrænset og sin tid på bænken stige eksponentielt efter Alissons ankomst, og ifølge Liverpool Echo skulle der være stor interesse i ham fra andre klubber.

Derudover forventes Liverpool at leje Ben Woodburn ud til en klub,  som går med til at garantere ham spilletid, mens Nathaniel Clyne har fået tilladelse til at forlade klubben, hvis et ordentligt bud bliver afgivet.

Danny Ings fuldfører derudover også sit skifte til Southampton permanent. 

Hvem skifter så til klubben?

Det er Silly Season, så Liverpool bliver selvfølgelig konstant sat i forbindelse med forskellige mere eller mindre store stjerner.

Men lad os lige få noget på det rene;  Liverpool rykker ifølge Liverpool Echo,  der må siges at være pålidelige,  ikke efter hverken Matthijs De Ligt eller Nicolas Pepe.

Begge stjerner er ellers blevet rygtet til Anfield af en række franske og spanske medier,  men det skulle altså være en and -  selvom der går rygter om, at The Reds forhandler med Lille om Nicolas Pepe.

Derudover var der også rygter om Cardiff-keeper Neil Etheridge, men selvom Simon Mignolet måske er på vej væk fra klubben, så er LIverpool ikke interesseret.

I stedet antyder Liverpool Echo fortsat, at det bliver en relativt stille sommer på Anfield i forhold til sidste år,  hvor man hentede stjerne efter stjerne for den samlede sum af £170 millioner.

Alberto Moreno og Daniel Sturridge er de eneste førsteholdsspillere, som forlader klubben,  og journalisten Paul Gorst skriver,  at klubben fortsat forsøger at erstatte de to navne.

En reservemålmand -  dog ikke Neil Etheridge  -  er formentlig også en prioritet for The Reds.  Desværre virker det til, at Liverpool holder tæt på informationerne om,  hvilke spillere de jagter i dette vindue,  for Liverpool Echo ser umiddelbart heller ikke ud til at vide det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED