Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 14:42
EA uddeler Leeds-lussing: Derfor er Elland Road ikke med i FIFA 21

Der er dukket dårlige nyheder op for Leeds' fans i forbindelse med det nye konsolspil 'FIFA 21'.


Lanceringen af det nye FIFA-spil er på trapperne, og derfor hagler det for tiden med nye informationer omkring det populære konsolspil.

Mens størstedelen af unge fodbold-interesserede venter spændt på udkommelsen af FIFA 21, så er der alligevel enkelte, som er mindre positive.

Det drejer sig om Leeds-tilhængerne, der som de eneste i Premier League ikke vil have muligheden for at spille på deres favorit-stadion.

Det ligger klart, efter EA har bekræftet, at Leeds' historiske stadion Elland Road ikke kommer til at medvirke i 'FIFA 21', da stadionet i virkeligheden har været under ombygning, og man derfor ikke har kunne nå at få det med i spillet.

BBC erfarer dette.

Dette er noget af en lussing for de Leeds-fans, der ellers havde glædet sig til spillet, mens de fleste andre gamere, der værdsætter engelske 'Karriere'-saves ligeledes begræder nyheden.

En talsmand for EA begrunder også Ellen Roads manglende optræden i FIFA 21 med corona-pandemien.

- Den senere planlagte 2019/20-sæson betød, at vi ikke kunne nå at skabe Elland Road til EA Sports FIFA 21, hvilket er første gang vi mangler et Premier League-stadion, siden vi indgik aftalen med ligaen. Vi er fast besluttet på at ville give fansene muligheden for at spille med alle 20 stadions, hvilket vi på højtryk arbejder på at få med i kommende opdateringer.

FIFA 21 udkommer den 6. oktober.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED