AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 13:35
For dyr til Real Madrid: PSG melder sig ind i kampen om Pogba

PSG kan være en mulig destination for Paul Pogba denne sommer, skriver The Independent.


- Jeg har været i Manchester i tre år; der har været både gode og dårlige øjeblikke, men sådan har alle det. Jeg tror, dette kunne være det rigtige tidspunkt for mig at opsøge en udfordring et andet sted.

Sådan lød det fra Paul Pogba i weekenden, og det satte benzin på de transferrygter, der sender ham væk fra Manchester United. 

Paul Pogba skulle være et transferemne for Zinedine Zidane, der foretrækker et køb af franskmanden fremfor Christian Eriksen. 

Prisen på Paul Pogba er dog for høj for Real Madrid, da de allerede har hentet spillere for små tre milliarder kroner denne sommer. Real Madrids grænse ligger på £110 millioner for Paul Pogba, men Manchester United vil kun overveje et salg, hvis der kommer bud på £150 millioner. 

En retur til Juventus er også blevet nævnt, men prisen skræmmer også de italienske mestre væk, og nu melder The Independent, at PSG kan blive Pogbas næste destination.

PSG er klar til at sælge Neymar, hvis det rette bud kommer, og ifølge The Independent vil PSG være på udkig efter en kreativ spiller, og pengene fra et muligt Neymar-salg kan ende med at blive brugt på Paul Pogba. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED