AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 16:17
Dyr Chelsea-stjerne er på vej væk

Til sommer må Chelsea sandsynligvis sige farvel til en af klubbens største stjerner.


Til sommer har N’Golo Kanté kontraktudløb i Chelsea, og der er en stor sandsynlig for, at franskmanden ikke får forlænget sin aftale.

Sådan skriver Fabrizio Romano.

Den italienske transferjournalist skriver, at Kanté vil elske at blive i Chelsea, men indtil videre er der ikke nogen aftale på plads mellem klubben og spilleren, der ligger helt i toppen af Chelseas lønhierarki.

Desuden er Chelsea også allerede på udkig efter yngre spillere til midtbanen, der med en vis sandsynlighed kan stå over for et generationsskifte den kommende sommer, hvor også Jorginho har kontraktudløb.

For et par år siden havde Chelsea helt sikkert ikke tøvet med at forlænge kontrakten Kanté, der var at regne blandt verdens bedste midtbanespillere, men det sidste halvandet år har franskmanden været plaget gevaldigt af skader.

I øjeblikket er den nu 31-årige verdensmester også ude med en længerevarende skade. Han døjede med en forstrækning, der krævede en operation, og han forventes først at være tilbage på banen i slutningen af februar.

Kanté kom til Chelsea i sommeren 2016 fra Leicester, og han har sidenhen vundet blandt andet Champions League, Premier League og Europa League med The Blues.

Han har spillet 262 kampe for klubben og scoret 13 mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE