AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 17:03
Dyche fortsætter: Sturridge er en snyder

Sean Dyche er særdeles utilfreds med måden hvorpå Daniel Sturridge kom frem til et frispark i gårdagens kamp.


Sean Dyche og Jürgen Klopp skændtes efter slutfløjtet i gårdagens interne opgør mellem Burnley og Liverpool på Turf Moor. 

Her skulle Dyche angiveligt have været sur over, at Klopp protesterede til dommeren, når han følte, at der blev gået for hårdt til Liverpool-spillerne.

Dyche deler nemlig ikke det syn, og mener, at hans spillere tacklede glimrende i løbet af kampen, og at Daniel Sturridge er en snyder.

- Der var fremragende tacklinger. Den eneste der var tvivlsom, var Phil Bardsleys på Alberto Moreno. Ben Mees tackling var fantastisk, og det tror jeg også, at Joe Gomez synes. Vi håber, at han får en god bedring, hvis han blev slemt skadet, men tacklingen var god, siger Dyche.

Angående Sturridge mener Dyche ikke, at han blev ramt, og Dyche forklarer desuden, at han er glad for at være gammeldags i sit fodboldsind. 

- Han blev aldrig ramt. Der var intet i nærheden af ham, og han fik et frispark for det. Jeg voksede op som Liverpool-fan, da der var talent, vilje og en fysisk kraft. Nu, hvis det er væk, eller hvis man siger, at vores spillere ikke må lave de tacklinger, som de gjorde i går, og at man erstatter det med at filme, så er jeg glad for, at jeg er gammeldags, siger Dyche ifølge Liverpool Echo. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED