Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 18:45
Dwight Yorke nærmer sig sit første manager-job

Den tidligere Manchester United-spiller nærmer sig sin første klub som manager.


Dwight Yorke vil inden længe begynde sin trænerkarriere, idet han er blevet enig med australske Macarthur FC om en aftale.
 
Sådan skriver den australske avis Sydney Morning Hernald.
 
Den tidligere Manchester United-spillere var en af de første spillere, der var med til at kickstarte den australske A-League, da han for 17 år siden skiftede til Sydney FC, mens han fortsat var aktiv fodboldspiller.
 
Den nu 50-årige Yorke er efter sigende tæt på at kunne afslutte forhandlingerne med Sydney-baserede Macarthur FC, som har været på jagt efter en afløser for den afgående træner, Ante Milicic.
 
I slutningen af måneden vil Yorke desuden stå i spidsen for A-League All Stars, som møder FC Barcelona i en venskabskamp. 
 
Yorke vandt sammen med Sydney FC A-League i turneringens første sæson tilbage i 2005, før han skiftede tilbage til England og Sunderland.
 
Efter hans karriere i australsk fodbold, har spillere som Alessandro del Piero, David Villa og Daniel Sturridge alle haft ophold i Australien.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE