AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 12:04
Du bliver her: Pogba vil til Madrid – United vil ikke slippe ham

Den franske stjerne Paul Pogba insisterer på et skifte til Real Madrid denne sommer for at få opfyldt sin drøm, skriver TalkSPORT.


Manchester United er dog ikke villige til at sælge deres midtbanestjerne, men Real Madrids træner Zinedine Zidane skulle være klar til at bruge de næste mange millioner på Pogba, som også ønsker at skiftet går igennem.

Den franske journalist Julien Lauren har snakket med TalkSPORT om Pogbas lyst til at skifte til Real Madrid.

- Han er meget åben over for det. Han var sammen med os i marts, da vi var der med det franske landshold, og han fortalte os, at enhver drømte om at spille for Real Madrid.

- Jeg tror dog heller ikke, at han er totalt imod at tage tilbage til Juventus.

- Der er en del forhindringer imellem Pogba og Real Madrid, men jeg tror stadig, at der er en stor mulighed for, at det sker.

Det bliver spændende at se, om Manchester United vil blive ved med at nægte at sælge Pogba, eller om de bliver nødt til at bukke under for Pogba og Real Madrid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED