AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 16:17
Du bestemmer CL-finalens ultimative hold: Hvem skal være højre back?

Vi har brug for din hjælp til at udvælge det ultimative hold af spillere fra Tottenham og Liverpool.


Champions League-finalen er i år et engelsk anliggende, og det glæder vi os naturligvis over her på PLBOLD.dk. Vi kommer til at dække alt, hvad der sker før, under og efter finalen i Madrid den 1. juni, men nu har vi brug for din hjælp.

Forud for 1. juni har vi sat os for at lave et udvalgt hold af spillere fra Tottenham og Liverpool, og det er her, at du kommer ind i billedet. Det er nemlig din stemme, der bliver afgørende for valget af holdet, der kommer til at stille op i 4-3-3-opstilling.

Hver dag frem mod finalen vil vi lægge en afstemning op, hvor du skal vælge mellem nogle spillere fra de to klubber. I sidste ende sætter vi holdet ud fra de antal stemmer, som spillerne har fået, og derudover skal vi også have fundet en manager til at stå i spidsen for holdet.

Vi skal i dag finde den højre back, der skal være en del af forsvarer. Her står valget mellem Kieran Trippier, Serge Aurier, Kyle Walker-Peters, Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez.

Herunder kan du stemme på den højre back, du vil foretrække.

 

Hvem skal være målmand? Stem her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED