Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 09:44
Dropper Kina før tid: Fellaini har kurs tilbage mod Premier League-storklub

Voetbal24 skriver, at den belgiske midtbanespiller snart vender tilbage til engelsk fodbold.


På godt såvel som ondt var Marouane Fellaini altid en oplevelse at se i aktion og en karakter i Premier League, så det er lidt sjovt, når belgierens mulige comeback til den bedste engelske fodboldrække bliver luftet.

Tilbage i begyndelsen af 2019 forlod midtbanespilleren Manchester United for en mindre sum for Shandong Luneng, som han endnu har kontrakt med frem til december i år.

Men alt tyder på, at han lige nu ender med at få sin kontrakt ophævet før tid. Det skyldes ifølge Voetbal24, at en tilbagevenden til Premier League for Tottenham er under opsejling.

Den kinesiske klub skulle være parat til at ophæve belgierens kontrakt før tid, og José Mourinho har den tårnhøje hovedstødsspecialist højt på sin personlige ønskeseddel. Daniel Levy burde også kunne overtales, for der er udsigt til en fri transfer.

Fellainis egen motivation for at spille for Spurs er ifølge det belgiske medie, at midtbanespilleren ønsker at genvinde sin plads på De Rode Duivels. Han har nemlig ikke spillet en landskamp siden 2018, men han håber på at kunne spille sig tilbage i varmen før VM i 2022.

For Shandong Luneng har den store belgier scoret 20 mål og lavet fem assists i 57 kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED