AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2019 19:46
Drogba: Lampard forhandler med Chelsea

Didier Drogba har i en livevideo på Instagram bekræftet, at Frank Lampard er i forhandlinger med Chelsea om at blive klubbens nye manager.


Chelsea mistede i sidste uge Maurizio Sarri til Juventus, og den tidligere Blues-spiller, Frank Lampard, har længe været favoritten blandt medierne til at overtage det ledige managersæde på Stamford Bridge.

Og lørdag er der så blevet smidt yderligere brænde på bålet. Et andet Chelsea-ikon, Didier Drogba, fortæller således, at Lampard er i forhandlinger med London-klubben.

- Den person, som nu forhandler med klubben om at få jobbet, er Frank Lampard, siger ivorianeren i en livevideo på Instagram.

Lampard førte i sidste sæson Derby til playoff-finalen i Championship, men Aston Villa endte med at tage den tredje oprykningsplads til Englands bedste række.

Han overtog roret i Derby inden sidste sæson, og jobbet er hans første som manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED