Drømmemål sænkede Leicester på Carrow Road

Af Pelle Rigtrup
28.02.2020 Kl. 21:58
På et drømmemål af Norwichs Jamal Lewis sikrede kanariefuglene sig en imponerende sejr over Leicester.

Det var top mod bund, da Leicester i aftes var på besøg hos Norwich, men hjemmeholdet kunne glæde sig over, at Jamie Vardy ikke var blevet klar til kampen.

Leicesters offensiv var derfor svækket, men første halvleg bød alligevel på chancer til blandt andre Kelechi Iheanacho og Ayoze Perez, men bolden ville ikke ind, og det var derfor målløst ved pausen.

Få minutter inde i 2. halvleg kunne Leicester så endelig juble over en scoring, da Iheanacho satte kuglen i netmaskerne. Desværre for the Foxes ramte bolden angriberens arm inden scoringen, og efter et VAR-gennemsyn blev målet derfor annulleret.

Kort tid efter var Perez tæt på at score, men offensivspillerens hovedstød gik forbi mål. Det lugtede dermed af en Leicester-scoring, men Norwich kæmpede sig tilbage i opgøret.

Først måtte Kasper Schmeichel diske op med et par store redninger, men med tyve minutter tilbage af opgøret måtte danskeren give fortabt.

Max Aarons snørede fuldstændig Ben Chilwell i Norwichs højreside, hvorefter han sendte bolden hen til Jamal Lewis, der på forrygende vis bragte kanariefuglene i front.

Norwich havde nu kurs mod tre vitale point, mens Leicester skulle op og jagte et mål. Udeholdet formåede dog ikke at score, og Norwich vandt dermed 1-0 på Carrow Road.