AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2022 15:25
Netflix-banger om Premier League kan være på vej

En serie om Premier League kan måske være på vej.


Formula 1: Drive To Survive har været en kæmpe succes på streamingtjenesten Netflix for det unikke indblik, som serien giver i Formel 1.

Nu kan Premier League måske blive en efterfølger.

For ifølge The Times har filmvirksomheden bag Formula 1: Drive To Survive rettet henvendelse til Premier League for at foreslå en serie om verdens bedste liga.

Klubberne i Premier League er blevet informeret i denne uge, og der vil nu blive startet forhandlinger i et forsøg på at få skabt et projekt, der kan blive lige så succesfuldt som serien om Formel 1.

Artiklen fortsætter under videoen

Detaljer om serien, der blandt andet inkluderer hvor meget adgang der skal gives til klubberne, vil de tyve Premier League-klubber tage en beslutning, om projektet skal se dagens lys.

Produktionsselskabet bag Formula 1: Drive To Survive i det britiskbaserede Box To Box Films, som blandt andet også har lavet en dokumentar om Steven Gerrard for Amazon.

Det siges desuden også, at produktionsselskabet har været i kontakt med flere Premier League-klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE