AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 10:35
Dristigere end nogensinde før: Derfor får ny United-trøje zebra-mønster

Der er en god grund til, at Adidas har valgt at give Manchester Uniteds nye tredjetrøje et helt særligt look.


Det tyder på, at et zebra-mønster skal pryde Manchester Uniteds tredjetrøje i næste sæson.

I starten af måneden kunne respekterede Footy Headlines afsløre, hvordan klubbens tredjetrøje kommer til at se ud, og nu kan selvsamme medie fortælle, hvorfor netop det look er blevet valgt.

Den meget særprægede trøje har taget inspiration fra de trøjer med striber, som Manchester United har gjort brug af gennem klubbens historie, og heriblandt er der flere alternativer trøjer.

I 1910 havde De Røde Djævle en blå og hvidstribet trøje, mens man i 1936 havde en sort og hvidstribet trøje. Derefter havde klubben igen i 1994 en blå og hvidstribet trøje.

Footy Headlines kan desuden afsløre, at Adidas beskriver den nye trøjetrøje som mere dristig, end der nogensinde er set i fodboldens verden.

En ting kan vi i hvert fald godt sige. Hvis det viser sig, at det bliver den zebra-mønstrede trøje, der præsenteres som Manchester Uniteds tredjetrøje, så kan klubben skille sig gevaldigt ud.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED