Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 16:23
Dramatisk drejning: Sørloth udeblev fra lægetjek - "er på vej til Spurs eller United"

Alexander Sørloth skulle have gennemgået sit lægetjek for RB Leipzig i dag, men det blev tilsyneladende aflyst. Nu skriver tyrkisk medie, at Trabzonspor-angriberen i stedet er på vej til Tottenham eller Manchester United.


Handlen var på plads, og Alexander Sørloth skulle denne mandag have gennemgået sit lægetjek forud for skiftet fra Trabzonspor til RB Leipzig klokken 14.00 dansk tid.

Men ifølge den norske Viasport-journalist Jan Aage Fjortoft blev lægetjekket aflyst. Og nu er det hele ved at tage noget af en drejning, for det tyrkiske medie Asist Analiz erfarer, at den norske angriber er på vej til "enten Tottenham eller Manchester United".

Asist Analiz skriver:

- Trabzonspor har modtaget et meget stort tilbud fra en engelsk storklub på Alexander Sørloth, som efter planen skulle have gennemført sit lægetjek for RB Leipzig i dag.

- Vi erfarer, at Sørloth skifter til enten Tottenham eller Manchester United.

PLBOLD kan intet sige om det tyrkiske medies troværdighed, men det er tankevækkende, hvordan nordmanden udeblev fra sit lægetjek for Leipzig i dag. Det kunne godt indikere, at noget andet er under opsejling.

Umiddelbart virker Tottenham som det mest sandsynlige bud, skulle Sørloth skifte. Han er blevet sat i forbindelse med Londonklubben i dette transfervindue, og José Mourinho har åbent udtalt sig om, at han forventer at få en angriber mere til truppen før deadline day.

Manchester United skulle også have haft kig på angribere, men prioriterer angiveligt forstærkninger på andre positioner højere end 9'er-positionen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED