Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 09:16
Dortmund sænker prisen: Dette koster Sancho nu

The Times skriver, at Dortmund formentlig må sælge ud af nogle af sine profiler til salg denne sommer.


Manchester City er storfavoritter, men skulle Dortmund stik imod al forventning ende med at avancere til semifinalerne, vil det være en stor optur i en ellers skuffende sæson for det tyske storhold.

De befinder sig lige nu på femtepladsen i Bundesligaen og er langt fra Champions League-pladserne. Glipper kvalifikationen, samtidigt med at klubben bliver ved med at miste trecifrede millionbeløb i tabte billetindtægter, bliver de nødt til at sælge nogle af sine stjerner denne sommer. Heriblandt Jadon Sancho.

Det skriver Constantin Eckner for The Times.

Manchester United forfulgte som bekendt den 20-årige englænder næsten hele sidste sommer, men kom aldrig i mål med forhandlingerne. De skulle undervejs have været villige til at byde omkring £90 millioner, men Dortmund holdt fast i sin salgspris på £108 millioner. Men det var dengang.

I dag er tyskerne klar til at sælge den engelske landsholdsspiller for "kun" £86 millioner, indikerer kilder over for det engelske medie. Spørgsmålet er, om United bliver fristet af rabatten på £22 millioner. Der har været rygter om, at klubben kun gider at blande sig, hvis Dortmund sænker prisen til et niveau på omkring £60 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED