Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2021 17:55
Dortmund-direktør om Haaland-historie: Bullsh*t

Borussia Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke er ikke imponeret over en af de seneste historier om hans norske stjerneangriber.


Selvom man uden tvivl nyder sin norske angrebsstjerne Erling Haaland i Dortmund, så følger der en lang række historier med hver eneste dag, som man må forholde sig til.

Nogle gange er der dog historier som er det rene sludder. Det kan den tyske storklubs direktør skrive under på.

Hans-Joachim Watzke hedder direktøren og han afviser en historie om at klubben skulle være nødsaget til at sælge deres norske stjerne, for at betale klubbens aktionærer.

Historien kalder han slet og ret for 'Bullshit'. Det skriver Mirror, der citerer mediet Sport 1.

- Beslutningen i vores virksomhed om hvem der skal sælges, træffes udelukken af ledelsen, siger Watzke og fortæller at forholdet til Erling Haalands farverige agent, Mino Raiola

- Jeg hvad der er vigtigt for ham. Det er ikke rigtigt at tro, at Raiola kun fokuserer på penge. Han har også Erlings interesser i tankerne, afslutter Watzke.

Blandt de klubber der er interesserede i Erling Haaland finder man blandt andre Manchester United, der mener at nordmanden kan være fremtidens stjerne for dem i offensiven. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE