Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 14:51
United tøver med stjernesigning: Overvejer billigere alternativ

Manchester United har store transferplaner næste sommer, hvor midtbanen skal garderes og en helt særlig angriber er i kikkerten.


Manchester United har længe været lune på West Ham Uniteds ubestridte stjerne Declan Rice, men nu har planen vedrørende et køb ændret sig en smule. Det skriver ESPN. 

Ifølge flere af ESPN's kilder er Manchester Uniteds scouts blevet bedt om at finde alternativer til Rice, der menes at koste op mod £90 millioner.

Der skulle være flere årsager til kursskiftet. Ifølge ESPN's kilder er det blandt andet, at man fra Uniteds rekrutteringsafdeling er i tvivl om, hvorvidt Rice bringer noget nyt som ikke allerede er på holdet.

Her er det overvejelser om Declain Rice er hurtig nok med og uden bolden, samt om han er meget lig en spiller Scott McTominay. Spørgsmål der synes fornuftige nok at få besvaret inden man kaster svimlende £90 millioner efter en ny midtbanegardering.

Historien fra ESPN skal dog ikke forståes som at Rice nu er røget af listen, men snarere om man kan finde billigere alternativer, da der ofte går inflation i priserne, når der er britisk pas involveret.

Dette synes også at være en ganske fornuftig overvejelse, da man også drømmer om at hente Ole Gunnar Solskjærs landsmand, Erling Haaland, til Manchester.

Alt andet lige lader det til, at sommerens transfervindue kan blive rigtig sjovt, hvis man har hjertet på Old Trafford. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE