Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 12:13
Dortmund-direktør erkender: Vi vil lytte til "exceptionelle" bud på Sancho

Hans-Joachim Watzke erkender, at man ikke kan udelukke et salg af Jadon Sancho.


Erling Håland er ikke til salg, medmindre Dortmund modtager et tilbud, som er så ualmindeligt godt, at det er umuligt at sige nej til. Lidt mindre skal der til, før tyskerne vil overveje et salg af Jadon Sancho.

Det erkender klubbens direktør Hans-Joachim Watzke over for tyske DAZN.

- Jeg vil ikke forsøge at sige, hvor store chancerne er for, at vi får både Håland og Sancho at se i Dortmund næste sæson. Sancho har været her længere end Erling, og vi skal snakke med ham om hans fremtid, siger Watzke til DAZN.

- Hvis der er et exceptionelt tilbud på ham, vil vi diskutere det med ham og hans agent.

Sidste sommer krævede Dortmund £108 millioner for Sancho. Det beløb skulle nu være lavere, men Manchester United skulle ifølge rygterne kun være interesseret, hvis prisen næsten er halveret. Eurosport har blandt andet skrevet, at De Røde Djævle håber på en handel til mellem £50-60 millioner.

Ellers er det faktisk småt med rygter om Sancho til Premier League lige nu, selvom han efter alt at dømme fortsat er et transfermål for United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED