Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 14:38
Dortmund-boss er magtesløs: Kan ikke holde Raiola og Hålands far fra at forhandle

Dortmund-boss Edin Terzic kan kun se til, at Mino Raiola og Alf-Inge Haaland er rejst til Spanien for at forhandle.


Superagenten Mino Raiola og Erling Hålands far Alf-Inge har været i Spanien for at forhandle med repræsentanter for Real Madrid og FC Barcelona.

Formålet med dette er at høre, hvad de spanske superklubber kan tilbyde normanden i og med, at både Raiola og Alf-Inge er interesserede i at brygge mest muligt på Erling Hålands massive opmærksomhed.

Den norske angriber er på forsiden af alle aviser for tiden, og gisningerne omkring Dortmund-spidsen nåede da også frem til formiddagens pressekonference, hvor BVB-træneren Edin Terzic var til afhøring omkring Håland.

Den 38-årige tysker svarede føgende på et spørgsmål om Raiola og Alf-Inges ærinder i Spanien:

- Det har ingen indflydelse på mig. Alf-Inge og Raiola er voksne mennesker, og de kan gøre, hvad de vil. Det er ikke op til mig, fortalte Terzic efterfulgt af en forlegen latter, da træneren fortsatte:

- Jeg kan kun have indflydelse på Erling, og vi er glade for at have ham på holdet, og han har været tilbage med os siden torsdag, hvor han kom tilbage fra landsholdet. Det indtryk vi har fået har været, at han har været glad for at komme tilbage, og vi er også rigtig glade for at have ham her.

At Dortmund-lejren er glade for at have Håland i klubben kan muligvis have at gøre med, at den formstærke 20-årige er oppe på 33 mål og otte assists i 32 kampe for klubben i denne sæson.

Næste gang vi får Håland at se i aktion er allerede i aften klokken 21:00 dansk tid, hvor Dortmund gæster Manchester City i Champions League-kvartfinalerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED