Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 11:23
Dortmund-boss efter Haaland-salg: "Vi kan ikke vinde mod oligarker og arabere"

Hans-Joachim Watzke forsvarer sit salg af Erling Haaland.


Dortmund sælger Erling Haaland til Manchester City. Det er blot de personlige vilkår, der mangler at komme på plads, før et endeligt skifte er en realitet.

Det er ikke første gang, at Dortmund må sælge en af deres stjernespillere til en udenlandsk storklub.

Hans-Joachim Watzke, der er CEO i Dortmund, lægger ikke skjul på, at de af og til er nødsaget til at sælge, men det er deres måde at drive en klub på. 

- Det er den eneste måde for os, fordi når en spiller er rigtig god, så skal vi kæmpe mod de store, store klubber med oligarker og arabere i ryggen. Det er kampe, vi ikke kan vinde, siger Hans-Joachim Watzke til CNN.

- Men vi kan vinde en kamp over en 18-årig som Jude Bellingham, fordi denne spiller elsker at spiller for Dortmund. Vi har altid 80.000 tilskuere og har en god atmosfære, og klubben ved, hvordan vi skal håndtere unge spillere. 

- Det er vores måde, og vi har en god afdeling, som scouter unge spillere hver dag, men det er også vigtigt at udvikle ham, hvis man har en spiller her. De fleste gange virker det, lyder det fra Hans-Joachim Watzke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE