Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 11:58
DONE DEAL: FC Porto har accepteret Liverpool-bud

FC Porto har accepteret Liverpools bud.


Nu er det kun spørgsmål om tid, før Luis Diaz kan kalde sig for Liverpool-spiller.

Liverpool er kommet med et bud på FC Porto-stjernen, og det bud er nu blevet accepteret af den portugisiske storklub. Det melder journalisten, Pedro Sepúlveda.

Der er forskellige meldinger omkring prisen på David Luiz, men det er på omkring 335 millioner kroner plus 111 millioner kroner i bonusser. 

Ifølge Pedro Sepúlveda vil den 25-årige colombianer skrive under på en kontrakt, der binder ham til klubben frem til sommeren 2027.

Liverpool har nu sendt en delegation til Sydamerika, som skal være med til gennemgå lægetjekket forud for skiftet. Det skriver Liverpool Echo.

Luis Diaz skal i aften i aktion for Colombia mod Peru, og hvis han får et gult kort i denne kamp, har han karantæne til den næste kamp, og derfor vil han rejse til Liverpool før tid. Det melder Pipe Sierra.

Husk og følg med på vores Instagram-profil, hvor vi også opdaterer på transfers og meget mere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE