AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 18:07
Domstol skal afgøre prisen på Liverpool-signing

Fulham og Liverpool kunne ikke blive enige om en kompensation til London-klubben på Harvey Elliott, som nu skal afgøres af en domstol.


Der var hård kamp om den 16-årige Harvey Elliott fra Fulham, men det blev Liverpool, der vandt kampen over klubber som Barcelona og PSG.

Grundet sin alder skal Liverpool ikke betale en decideret transfersum til Fulham, men London-klubben skal i stedet belønnes med en kompensation.

Det skal klubberne i første omgang forsøge at blive enige om, men det har ikke været tilfældet mellem Liverpool og Fulham. Det skriver Sky Sports.

Derfor skal kompensationen fastlægges af en domstol.

Harvey Elliott vil i første omgang skifte til Liverpool på en ungdomskontrakt og vil skrive under på en fuldtidskontrakt, når han fylder 17 år til april næste år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED