AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 12:58
Dommerforbundet lover: VAR kommer ikke til at medføre lange spilstop

De engelske dommere har ikke i sinde at lade VAR forårsage store spilstop i den kommende sæson.


Elsk det eller had det, men videodommer-systemet VAR bliver indført i den kommende Premier League-sæson.

I sidste års Champions League-turnering var der adskillige kontroversielle kendelser på grund af videodommerne, og VAR er tidligere blevet kritiseret for de lange spilstop, som de medfører.

Men det engelske dommerforbund, Professional Game Match Officials Limited, PGMOL, garanterer overfor The Telegraph, at sidstnævnte ikke vil være tilfældet i den kommende Premier League-sæson.

Forbundet har opfordret de engelske dommere til at tage højre for spillets flow.  Fremover får dommerne som bekendt muligheden for at stoppe spillet for at gennemse video-optagelser af spilepisoder på en skærm på sidelinjen.

Også her skulle Premier League-dommerne være blevet anbefalet kun at bruge den mulighed i yderste tilfælde, så spilstoppene forbliver så minimale som muligt. 

En anden ny regel om at målmændene skal have mindst en fod på stregen, når et straffespark eksekveres, vil heller ikke blive gennemtjekket ved hjælp af VAR i den kommende sæson, har PGMOL tidligere meldt ud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED