AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 14:32
Dommeren til Champions League-finalen er blevet udpeget

UEFA har udpeget slovenske Damir Skomina som dommer i Champions League-finalen.


De største kampe fortjener de bedste dommere, og sådan bliver det naturligvis også, når Liverpool og Tottenham mødes i Madrid den 1. juni.

UEFA’s dommerkomité har i dag bekræftet, at det bliver den slovenske topdommer, Damir Skomina, der skal lede Champions League-finalen om to og en halv uge på Wanda Metropolitano.

Den 43-årige dommer har været aktiv siden 1995 og siden 2003 har haft prædikat af at være FIFA-dommer. Han har i denne sæson dømt fire Champions League-kampe – heriblandt Liverpools afgørende gruppekamp mod Napoli og Manchester Uniteds vanvittige comeback mod Paris Saint-Germain.

Tidligere har han også dømt Europa League-finalen mellem Ajax og Manchester United i 2017, mens han også varetog Super Cup-kampen mellem Chelsea og Atlético Madrid i 2012.

Gennem tiden har Damir Skomina dømt fem kampe med deltagelse af Liverpool, og det er kun lykkedes the Reds at vinde én af dem. Det er blevet til nederlag mod Villarreal, Besiktas, Roma og Fiorentina, mens kun Napoli er blevet besejret med Damir Skomina som manden med fløjten. 

Meget bedre har det imidlertid ikke set ud for Tottenham, der tre gange har haft fornøjelsen af sloveren. Her er det blevet til uafgjort mod Benfica og Anderlecht, men Inter i 2010 tog en sejr på 4-3 i Champions League-gruppespillet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED