AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 21:28
Dommerchefen Collina: Skærme på sidelinjen skal bruges mere

Pierluigi Collina har en klar opfordring til dommerne i Premier League.


De fleste husker nok, hvordan Pierluigi Collina løb rundt på banen og var en af verdens bedste fodbolddommere gennem mange år. Dengang var han magtfuld, og det er han så sandelig også i dag.

Nu er han bestyrelsesformand for dommerkomitéen i FIFA, og han udstikker nu ordrer til blandt andre dommerne i Premier League.

Han vil have dommerne til at gøre hyppigere brug af skærmene på sidelinjen, hvor kampafgørende situationer kan gennemses.

- Det, vi prøver at gøre, er at have en konsekvent vurdering, at have ensartethed, at have ensartede beslutninger VAR-dommere, der foreslår dommerne at gennemgå noget på skærmen eller ej, siger Collina ifølge Sky Sports.

Samtidig er Collina ude med en klar besked til VAR-dommerne om, at de skal være bedre til ikke blot at give dommerne ret i den beslutning, der er truffet i første omgang på grønsværen.

VAR-dommerne skal ifølge italieneren var opgaven voksen og træde ind for at fortælle, at en given situation skal gennemses og formentlig omstødes.

I torsdagens Premier League-kampe er det blevet bekræftet, at VAR lavede fejl i alle opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED