AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 22:54
Dominans: United brillerede og smadrede Club Brügge

Manchester United sejrede sikkert over Club Brügge og er videre i Europa League.


Efter et 1-1-resultat i det første opgør mod Club Brügge kunne Manchester United gå videre til ottendedelsfinalerne i Europa League med en sejr i aften på Old Trafford.

De Røde Djævle startede kampen godt og kom frem til at par gode chancer i kampens begyndelse, hvor Bruno Fernandes fik den første store chance.

Efter en lille halv times spil fik portugiseren en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet i front, da de fik tildelt et straffespark. Simon Deli brugte hånden til hjælp inde i eget felt og blev efterfølgende vist ud.

Bruno Fernandes eksekverede sikkert fra straffesparkspletten og gjort det til 1-0.

I det 34. minut blev det også 2-0, da Odion Ighalo scorede sit første mål i den røde trøje, men Manchester United var ikke færdige. Kort før pausen kom Scott McTominay også på måltavlen og gjorde det til 3-0.

Manchester United trak lidt pedalen fra speederen i anden halvleg, men det blev alligevel til et par scoringer.

To gange inden for de sidste ti minutter nettede Fred to gange og sikrede Manchester United en 5-0-sejr og er klar til ottendedelsfinalerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED