Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 15:21
Døren er ikke lukket helt i: Liverpool-profil kan endnu blive

The Telegraph skriver, at Georginio Wijnaldum endnu ikke har truffet en beslutning om at forlade Liverpool.


Georginio Wijnaldum udtalte for nyligt, at han ville være knust over at skulle forlade Liverpool til sommer, når kontrakten med The Reds udløber. Men der er måske stadig håb for, at han bliver i klubben.

Ifølge The Telegraph har hollænderen nemlig ikke indgået nogen forhåndskontrakt med hverken Inter eller FC Barcelona, og midtbanespilleren skulle stadig være åben for muligheden om at blive på Merseyside med en ny kontrakt.

Måske fordi tilbuddene fra udenlandske klubber ikke har været helt det, som Wijnaldum drømte om. COVID-19 pandemien har betydet, at spanske klubber får sine spillere til at gå ned i løn for bedre at kunne håndtere krisen, og derfor har Barcelona måske haft svært ved at tilbyde en kolossal sum.

Skulle Wijnaldum vælge at blive, vil han fortsætte med at være en vigtig spiller for Jürgen Klopp. Tyskeren skulle ifølge flere andre medier personligt have presset på for, at Liverpool-ledelsen sørgede for at få forlænget med Wijnaldum.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED