AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 17:42
Djemba-Djemba: Derfor bør du ikke skifte til Manchester United, Grealish

Den tidligere United- og Villa-spiller, Eric Djemba-Djemba, der også var et smut forbi OB, kommer med gode råd til Jack Grealish.


Eric Djemba-Djemba, der havde ophold hos danske OB, men også hos Aston Villa og Manchester United, mener ikke, at Jack Grealish bør skifte til Manchester United.

Og grunden er egentlig soleklar. Den unge englænder kommer til at sidde på bænken. Det mener i hvert fald Djemba-Djemba, der har vurderet styrkeforholdet på midtbanen.

Grealish er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte væk, og her meldes Manchester United som en af klubberne, der kan jagte den unge englænders underskrift. Især, hvis Aston Villa rykker ned fra Premier League.

- Jeg tror, Fernandes og Pogba er noget bedre end ham, så han kommer til klubben som indskifter. Han vil heller ikke være over Rashford, Martial eller Greenwood, men han vil alligevel være en god signing.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED