AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 17:29
Disse sommersignings har været bedst indtil videre

Vi kigger her på de fem sommersignings, der har præsteret bedst indtil videre i denne sæson.


Sommeren bød på en masse nye spillere til Premier League, og en lang række af dem har allerede gjort et rigtig godt indtryk i ligaen.

Det er svært at komme uden om den suveræne topscorer Erling Haaland, som har taget Premier League med storm siden sit skifte til Manchester City fra Dortmund, men hvem har ellers gjort det godt?

Vi kigger herunder på de fem sommersignings, som har været bedst indtil videre i deres nye klubber.

Artiklen fortsætter under videoen

 1. Erling Haaland
  Med 11 mål i syv kampe er det umuligt at komme uden om, at Haaland er den sommersigning, der har gjort det bedst i Premier League indtil videre. Han behøver hverken mange berøringer eller chancer for at score for Manchester City.
   
 2. Christian Eriksen
  Han er netop blevet kåret til månedens spiller i Manchester United, hvor han er blevet en stor profil med det samme efter sit skifte på en fri transfer. Eriksen er næppe set bedre end lige nu.
   
 3. Gabriel Jesus
  Det har virkelig været godt for den brasilianske landsholdsspiller at forlade Manchester City, for han har strålet i Arsenal, hvor han har fået en større rolle, og han har betalt Mikel Arteta tilbage med mål og assists.
   
 4. Arnel Bella-Kotchap
  Indrømmet. Det var ikke meget, vi kendte til ham her, inden han kom til Southampton fra Bochum. Men den 20-årige tysker er gået direkte ind i startopstillingen hos Southampton, og han fik senest også landsholdsdebut for et ganske stærkt tysk landshold. Han ligner en kommende klassespiller.
   
 5. Nick Pope
  Englænderen er gået lidt under radaren, men han er blevet førstemålmand hos Newcastle og blev valgt på det engelske landshold frem for Aaron Ramsdale og Dean Henderson, da Jordan Pickford var skadet. Et rigtig godt og solidt køb af Newcastle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE