AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 19:06
Disse fem spillere har forbedret sig mest i denne sæson

Vi har peget på de fem spillere, som har forbedret sig mest i forhold til 2018/19-sæsonen.


I andre sportsgrene kåres den mest forbedrede spiller i en sæson, men det er ikke tilfældet i Premier League. Derfor har vi sat os for at udpege de spillere, som har forbedret sig mest i denne sæson.

Vi har udvalgt spillerne ud fra kriteriet om, at de skal have forbedret deres præstationer markant i forhold til sidste sæson, hvor de også skal have spillet i Premier League. Derfor er en spiller som John Lundstram i Sheffield United ikke i betragtning.

Her er top fem:

5. Bernd Leno (Arsenal)
I sidste sæson startede han med at sidde på bænken i de første seks kampe, og selvom han efterfølgende sad solidt på positionen som førstevalg, var præstationerne af svingende kvalitet. I denne sæson har tyskeren derimod været en rigtig god sidste skanse for the Gunners. Han har muligvis været klubbens bedste spiller, og det er et stort slag, at han netop er blevet skadet.

4. Mateo Kovacic (Chelsea)
Der var en stor undring i brede Chelsea-kredse, da klubben udnyttede en købsoption og hentede kroaten i Real Madrid for et år siden. Midtbanespillerens første sæson i klubben havde været ganske anonym og ligegyldig, men i denne sæson har Kovacic hævet sit niveau ganske markant. Han har været en stor profil for the Blues, hvor han har været en af klubbens bedste spillere.

3. Dominic Calvert-Lewin (Everton)
For et år siden lignede Dominic Calvert-Lewin et talent, der aldrig ville blive til noget særligt, men nu er han en af de hotteste angribere i Premier League. Siden Carlo Ancelottis ansættelse i Everton har den engelske angriber været utrolig målfarlig, og han er nu oppe på 13 ligamål i 29 kampe. Samtidig er snakken om en udtagelse til det engelske landshold også så småt begyndt.

2. Danny Ings (Southampton)
Syv mål blev det blot til i sidste sæson for en engelske angriber, som i denne sæson er noteret for 18 ligatræffere, og dermed er han et rigtig godt bud på at blive topscorer i Premier League. Han har vist sig at være utrolig træfsikker foran målet, og han har været en helt afgørende spiller for Southampton, der undervejs i sæsonen er gået gennem svære perioder.

1. Adama Traoré (Wolves)
Ét mål og én assist. Det var udbyttet for den eksplosive kantspiller i sidste sæson. Men sidenhen er der sket ting og sager, for han er noteret for fire scoringer og ni målgivende afleveringer i 2019/20-sæsonen. Han er en kæmpe udfordring for samtlige modstandere i Premier League, og hans enorme forbedring er bedst illustreret ved, at statistikhjemmesiden WhoScored kun har givet Kevin De Bruyne en højere gennemsnitsbedømmelse hidtil i sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED