AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 19:35
Disse fem spilere er potentielle United-indkøb til januar

Manchester United fik ikke erstattet Ander Herrera på den centrale midtbane i sommerens transfervindue. Her er der fem mulige spillere, som United kunne hente til klubben til januar.


Manchester Uniteds trup bliver for alvor testet ind til transfervinduet åbner i januar. Hvis resultaterne flasker sig, så er der næppe nogle på Old Trafford, der ønsker klubben investerer en masse penge i nye spillere, men indtil nu har The Red Devils ikke set alt for overbevisende ud.

United har ikke vundet i deres seneste tre kampe, så nye alternativer begynder måske at spøge i kulissen. Her er der fem forslag til nogle realistiske United-køb.

Sean Longstaff

Newcastle-spilleren var allerede i kikkerten i sommerens transfervindue, men den høje pris skræmte angiveligt United væk. Hvis Longstaff spiller godt fra nu og frem til januar, så falder prisen formentligt ikke, og netop prisen kan måske ende med at blive det springende punkt igen.

Blaise Matuidi

Matuidi er en anden type end Longstaff. Den franske midtbanespiller er 32 år, og han peakede måske for et år eller to siden. Men som en kortsigtet løsning ville franskmanden muligvis være et godt indkøb, idet han også kender Paul Pogba særdeles godt fra det franske landshold. Matuidi ville samtidigt kunne bringe noget erfaring ind på United-holdet. Derudover er Juventus formentligt ikke helt afvisende overfor at sælge ham.

Christian Eriksen

Tottenham har ingen intentioner om at sælge Christian Eriksen, men det kommende transfervindue kan være Spurs eneste mulighed for at få en transfersum for danskeren, hvis kontrakt udløber næste sommer. Eriksen ville kunne bidrage med endnu mere kreativet til Uniteds midtbane.

Will Hughes

Hvis Solskjær ønsker at hente flere unge hjemlige spillere, så passer Hughes perfekt ind i den ligning. Watford-spilleren kan spille flere roller på midten og med sine 24 år kan han stadigvæk udvikle sig.

Emre Can

Den store tyske midtbanespiller er netop blevet fravalgt til Juventus’ Champions League-trup, og det har næppe gjort forholdet til Juventus bedre. Uniteds fans skal dog se bort fra, at Can er tidligere Liverpool-spiller. Tyskeren ville dog formentligt forstærke Uniteds midtbane, hvis han kom til klubben.

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED