AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2019 19:59
Disse Chelsea-spillere vil fansene af med til sommer

Trods The Blues transferkarantæne, der dog fortsat kan omstødes, har Chelseas fans nogle klare spillere, som de gerne ser solgt i sommerens transfervindue. Football.London har lavet en afstemning blandt London-klubbens fans, og visse resultater er ret så overraskende.


Forud for Chelseas Europa League-finale mod Arsenal har Football.London lavet en afstemning blandt Chelseas fans. Hvem vil Chelseas tilhængere gerne af med til sommer?

Ikke overraskende er Danny Drinkwater øverst at finde på listen. 96,2 % af Chelseas fans vil gerne af med englænderen, der fornyligt blev kapret af politiet, mens han kørte bil og havde alkohol i blodet.

De fire efterfølgende på listen er Cahill, Zappacosta, Higuain og Kovacic. Fælles for dem alle er, at over halvdelen af Chelsea-tilhængerne helst ser dem forlade klubben.

Ifølge Football.Londons afstemning er der også en større andel af Chelsea fans, der vil af med Willian og Alonso, sammenlignet med antallet af fans, der ønsker at beholde dem.

Willian har spillet i Chelsea siden 2013, og brasilianeren har lavet tre mål i Premier League i denne sæson. Det virker tilsyneladende ikke til at være nok ifølge Chelseas fans. Marcos Alonso har ligeledes haft problemer i denne sæson, og spanieren har ikke spillet op til sit niveau fra sidste sæson.

Robert Green fuldender ifølge Football.London listen af spillere, som Chelseas fans gerne ser forlade klubben.

De tre spillere Chelsea fans allermest ønske at beholde er N’golo Kante, Ruben Loftus-Cheek og Hudson Odoi. Eden Hazard er overraskende nok ikke blandt de tre øverste på listen af spillere, som Chelseas fans helst vil beholde. Det kan måske skyldes, at The Blues tilhængere allerede tror, at Hazard har et halvt ben i Real Madrid-lejren. Det kunne i hvert fald godt tyde på, at et skifte er under opsejling.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED