AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 19:25
Rygtet til United: Direktør hentyder til kæmpe salg

Klubbens administrerende direktør hentyder til et kommende salg.


Joao Félix rygtes i disse dage væk fra Atletico Madrid.

Den portugisiske angriber bliver kædet sammen med et skifte til Premier League med Manchester United som potentiel destination.

Et potentielt skifte har kun været oppe at vende i medierne, men nu hentyder Atletico Madrids administrerende direktør, Miguel Ángel Gil Marín, til et muligt salg af Joao Félix.

- Felix er det største sats, som klubben har lavet. Jeg synes, han har det højeste niveau, men af flere grunde er det ikke noget, der er værd at gå ind i, siger Miguel Ángel Gil Marín til RTVE.

- Forholdet mellem træneren (Diego Simeone, red.) er ikke godt, eller hans motivation.

- Derfor er det rimeligt at tro, at han skifter, selvom jeg ville elske, hvis han fortsat i klubben, lyder det fra Miguel Ángel Gil Marín.

Joao Félix blev klubbens dyreste signing nogensinde, da man hentede ham i Benfica for €126 millioner tilbage i 2019.

Meldingerne lyder på, at Atletico Madrid er klar til at sælge ham for €95 millioner, der svarer til cirka 700 millioner kroner.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE