AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 21:24
Digne lovpriser fansene: Deres opbakning er så vigtig for os

Evertons Lucas Digne opfordrer fansene til at fortsætte deres fantastiske støtte til holdet.


Everton går igennem en svær periode i Premier League, og søndag står klubben over for endnu en svær opgave, når Chelsea gæster Goodison Park.

Lucas Digne håber derfor, at Everton-fansene kan levere samme fantastiske opbakning som det var tilfældet i Meyserside-derbyet mod Liverpool, hvor man fik kæmpet sig til et enkelt point.

- Atmosfæren i derbyet var helt exceptionel, og jeg håber, at den også er det mod Chelsea. Det er virkelig vigtigt for os. Vi kan mærke opbakningen, og man ønsker at give mere og mere af sig selv. Hvis du er træt, kæmper du videre og siger: "Jeg kan ikke blive træt. Folk kigger på mig."

- Vi spiller med 12 spillere, når det er sådan på Goodison. Det er så vigtigt, at de er bag os - og det vigtigste er at stå sammen og fortsætte på en positiv måde, afslutter franskmanden over for klubbens hjemmeside.

Den tidligere Barcelona-back står noteret for tre scoringer og fire assists i 27 Premier League-kampe i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED