Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 17:39
Diego Maradona er død

Den argentinske fodboldlegende og en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde, Diego Armando Maradona, er død, 60 år gammel


Fodboldverdenen mistede onsdag en af sine allerstørste stjerner nogensinde, da det stod klart, at argentinske Diego Armando Maradona er afgået ved døden efter et hjerteanfald. Han blev 60 år. Det rapporterer flere sydamerikanske aviser og medier. 

Maradona var aktiv fra 1976-1997 og regnes for en af de allerstørste spillere i fodboldhistorien. I løbet af sin lange karriere nåede han blandt andet at repræsentere Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli og Sevilla. Han spillede aldrig i Premier League. Særligt i hjemlandet og i den italienske storklub har Maradona siden været højt elsket af både fans og befolkning. 

På landsholdsplan vandt han på mindeværdig vis VM med Argentina i 1986. En slutrunde, der blandt andet bød på den berømte kvartfinale mod England, hvor Maradona både scorede med "Guds hånd" og scorede det utrolige solomål, der siden er blevet kaldt århundredets bedste mål. 

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding om dødsfaldet fra myndighederne. 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED