1-0: Kai Havertz, 45. minut
2-0: Christian Pulisic, 54. minut
3-0: Armando Broja, 90. minut

Lørdag eftermiddag var Diego Costa tilbage på sin gamle hjemmebane Stamford Bridge.

Den brasiliansk-spanske angriber var på kontrakt hos Chelsea i perioden fra 2014 til 2017, men nu er det Wolves, der betaler hans løn.

Han havde dog ikke meget at stille op i angrebet hos gæsterne fra Molineux.

Værterne fra Chelsea havde inden weekendens kamp nedlagt AC Milan med 3-0 i Champions League.

Og gæsterne fra Wolves havde været inde i en turbulent periode, der i sidste ende førte til, at Bruno Lage fik sparket. Derfor var det caretaker Steve Davis, der lørdag stod i spidsen for det gæstende mandskabet.

Det var Costas første kamp fra start i Premier League i fem år, og der var muligvis lige noget rust, der skulle bankes af støvlerne.

Det blev dog til en optræden uden det store bidrag fra angriberens side, der måtte lade sig udskifte efter 57 minutters spil. Hjemmepublikummet havde dog ikke glemt Costa, der fik stående ovationer med på sin vej ud.

I begyndelsen af kampen var begge mandskaber godt med, men så tog Chelsea eller sover.

Lige inden pausen lykkedes det Kai Havertz at bringe Chelsea foran med 1-0.

I det 54. minut noterede Christian Pulisic sig så for et mål efter en fremadrettet aflevering fra Mason Mount.

Det blev også til 3-0, da indskiftede Armando Broja scorede kampens sidste mål i det sidste ordinære minut.