AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 18:53
Didier Drogba stemmer i: Det er ikke for tidligt for Lampard

Chelsea-legenden bakker op om Frank Lampard i kampen om managersædet for Chelsea, skriver The Guardian.


Chelsea kan meget vel miste deres manager Maurizio Sarri til Juventus denne sommer, og de har derfor øjnene åbne i forhold til en ny manager.

Den tidligere Chelsea-legende og nuværende Derby-manager er en af kandidaterne til jobbet, hvor Massimiliano Allegri og Watfords Javi Gracia også skulle være på The Blues’ blok.

Chelsea-legenden Didier Drogba bakker dog op om sin tidligere holdkammerat Frank Lampard.

- Jeg synes, at det er en rigtig god mulighed for klubben. Han har gjort det godt for Derby ved at tage holdet til play-off finalen om oprykning til Premier League, sagde Drogba om Lampard.

- Hvis han føler sig klar, så synes jeg ikke, at det er for tidligt for ham.

En anden Chelsea-legende, Michael Essien, snakkede også om Lampard forud for Soccer Aid kampen i weekenden på Stamford Bridge. Han så ikke Lampard som fremtidig manager for Chelsea, da han spillede sammen med ham.

- Frank har overrasket mig, han har gjort det virkelig godt for Derby. Da vi spillede sammen, var han altid stille og meget reserveret, men han har fået en god start, sagde Michael Essien.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED