Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 17:48
Dette nummer kan Varane få i United

Raphaël Varane kan få en vaskeægte klassiker som sit næste rygnummer, men så bliver det på bekostning af en markant skikkelse i Manchester United.


Der venter en knap så sjov samtale mellem Manchester United og en af truppens mere markante spillere, hvis det forventede United-indkøb Raphaël Varane skal have sit drømmenummer. 

Det skriver Mirror.

Varane har tidligere båret nummer 19, 2 og 5 for Real Madrid, mens han var iført nummer 4 for Frankrig, da de vandt VM i 2018.

Og netop nummer 4 kan blive Varanes, hvis United er villige til at tage snakken med Phil Jones, der lige nu bærer nummeret for klubben.

Jones, der har været i klubben i 10 år, kom ikke i aktion for United i en eneste Premier League-kamp i den forgangne sæson og den skadesplagede centerback kan meget vel på være vej ud af klubben denne sommer.

Det åbner for at Varane kan blive den nye nummer 4 i bagkæden, hvor han formentlig flankeres af Luke Shaw, Harry Maguire og Aaron-Wan Bissaka, når De Røde Djævle vil stille med stærkeste opstilling. 

Det der skulle tale imod at Varane får nummer 4 på ryggen vil være forløbet med Jadon Sancho, der endte med at få nummer 25 fremfor nummer 7.

Noget der ifølge Daily Mail skulle have udsat præsentationen af Sancho, da spilleren meget gerne havde hapset nummeret fra Edinson Cavani. 

Varane forventes snarest at skulle gennemgå lægetjek, men skal lige i coronaisolation inden det lader sig gøre, grundet Storbritanniens strikse regler på området.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE