AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:07:2022 23:47
Detaljer afsløret: Sådan fik Liverpool fat i succeskøb

Pep Lijnders fortæller, hvordan Liverpool overbeviste Luis Diaz om et skifte til Anfield.


Liverpool agerede hurtigt i januartransfervinduet, hvor de hentede Luis Diaz for næsen af Tottenham.

I sin nye bog 'Intensity: Inside Liverpool FC - Our Identity’ fortæller Pep Lijnders, hvordan han blev sat på arbejde midt i sin skiferie.

Her blev han bedt om at tage en snak med colombianeren for at overbevise ham om et skifte til Anfield.

- Vores sportsdirektør ringede til mig. Vi havde lige indgået en aftale med Porto, men Tottenham var også med i kampen: "Dig og Jürgen skal snakke med Luis Diaz om fem minutter", skriver Pep Lijnders i sin bog ifølge Liverpool Echo.

- Jeg kom ind i opkaldet, og Jürgen var i gang med at forklare, hvordan han ville passe ind i vores spillestil, og hvordan vi ville hjælpe ham.

- Jeg sagde til ham: "Vi er desperate efter at få dig og har presset vores ejere og sportsdirektør i mindst halvanden måned, men du ved, at disse transfers ikke er nemme. Det gode er, at du vil træne med Virgil, Robbo og Trent, og de vil gøre dig bedre. Vores idé er, at du skal skabe og score mål. Du skal smadre disse drenge til træning hver dag, og det gør dig bedre".

- Hans agent oversatte det, og Julian Ward (Liverpools sportsdirektør, red.) sagde: "Disse to vil gøre dig til en bedre spiller". Jeg fortalte ham, at der ikke var mange klubber med mere historie og kultur end FC Porto, men Liverpool var en af dem. Julian gik med sin telefon hen til trofæskabet og sluttede: "Vi vil tilføje noget til det her, og det er derfor vi vil have dig".

- Hvis knægten ikke var overbevist inden, så blev han det. Det der endte med at være en dårlig dag på pisten, endte med en utrolig signing. En vild dag kunne ikke have endt bedre. Ville han være afgørende for resten af sæsonen? Det håbede vi, lyder det fra 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE