Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 08:46
"Det ville være dejligt" - Liverpool-spiller vil gerne tilbage til sin gamle klub

Adrian fortæller i et interview med Cadena SER, at han håber på at kunne vende tilbage til sin gamle klub, hvis han forlader Liverpool denne sommer.


Det er vist ikke helt afgjort, om Liverpool lader Adrian forlade klubben eller giver den spanske målmand en kortvarig kontrakt på ny. Men ender det i et farvel til Anfield, håber keeperen på, at han kan vende tilbage til barndomsklubben Real Betis.

- Jeg har stadig masser fodbold tilbage i mig. Jeg har været væk fra Real Betis i ni år, og det ville være dejligt at vende tilbage. Det vil jeg ikke lyve omkring, fortæller spanieren til Cadena SER.

Det taler formentlig for et skifte for Adrian, at han har mistet sin plads som backup for Alisson til Caoimhin Kelleher. Adrian erkender også, at det har været en svær pille at sluge.

- I december besluttede Klopp, at Kelleher skulle starte før mig. Jeg bliver nødt til at arbejde, for at ændre på det. Min kontrakt er ved at løbe ud. Klubben har fortalt mig, at de er glade for mig, men man bliver nødt til at sætte sig ned og snakke om tingene, siger målmanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED